Siirry sisältöön

Monipuoliset lämpöpumput asennettuna

Varsinais-Suomeen ja Uudellemaalle

Asennettaviin lämpöpumpuihin kuuluu laaja lämpöpumppuvalikoima. Edustamme alan parhaimpia ja tunnetuimpia valmistajia, joiden laitteet on suunniteltu eritoten pohjoisen vaihtelevia, koviakin sääoloja ajatellen.

Asennamme ilmalämpö-, maalämpö-, ilma-vesilämpö- ja poistoilmalämpöpumppuja eri merkeiltä mm. Bosch, Mitsubishi, Nibe, Panasonic ja Fujitsu.

Lue alta lisää pumpuista ja pyydä tarjous kotiin, mökille, taloyhtiöön, yrityskiinteistöön tai muuhun kohteeseen! Meiltä löytyy sopiva malli kohteeseen kuin kohteeseen.

Meiltä saat myös pakettitarjouksen, jolloin saat kerralla parannettua koko talon energiatehokkuutta tai mukavuutta lisäämällä esim. pumpun lisäksi aurinkovoimalan. Tällöin saat asennettuna molemmat tuotteet kustannustehokkaasti.

Bosch-logo
Mitsubishi
Nibe
panasonic
Fujitsu
gree
nilan
favicon

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu (lyhenne ILP) on laitteisto, jolla siirretään lämmittäessä ulkoilman lämpöenergiaa sisätiloihin tai viilentäessä siirtää sisäilman lämpöenergiaa ulos. Ilmalämpöpumppu on kokonaisuus, joka muodostuu rakennuksen ulkoseinustalle asennettavasta ulkoyksiköstä ja sisätiloihin asennettavasta sisäyksiköstä.

Pumppu kykenee viilentämään sisäilmaa tukalillakin kesähelteillä. Se tarjoaa tasaisen miellyttävän sisäilman toimien tehokkaasti esimerkiksi öljy- tai sähkölämmityksen rinnalla, avustaen niin ikään kylmällä talon lämmityksessä. Ilmalämpöpumppu myös parantaa sisäilman laatua, sillä
se suodattaa ilmasta epäpuhtauksia.

Kuten muillakin pumpuilla, myös ILP:illä saadaan säästöä sähkölaskuun ja asumiseen mukavuutta ympäri vuoden.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu (lyhenne MLP) siirtää lämpöenergiaa lämpökaivosta rakennuksen vesikiertoiseen lämmitykseen ja käyttöveteen.

Esimerkiksi omakotitalon lämmitykseen maalämpö on erinomainen vaihtoehto sen avulla saavutettavien merkittävien lämmityskulusäästöjen vuoksi. Maalämpöpumpun hyötysuhde on aina hyvä riippumatta ulkoilman lämpötilasta.

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu (lyhenne VILP) siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta rakennuksen vesikiertoiseen lämmitykseen ja käyttöveteen. Se sopii hyvin lämmitysremonttikohteeseen siinä missä uudisrakennukseenkin joko toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai korvaamaan sen.

Kuten muillakin pumpuilla, myös VILPillä saadaan säästöä sähkölaskuun ja asumiseen mukavuutta ympäri vuoden.

Poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumppu (lyhenne PILP) siirtää lämmitysenergiaa talon poistoilmasta ja siirtää energian tuloilmaan, lämpimään käyttöveteen ja/tai vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Eripumppuvariaatioilla voidaan siirtää lämpöä erikohteisiin tai jopa viilentää tuloilmaa.

Kuten muillakin pumpuilla, myös PILPillä saadaan säästöä sähkölaskuun ja asumiseen mukavuutta ympäri vuoden.

Meiltä pumppujen
• asennukset
• huollot
• jälleenmyynti

Pyydä tarjous!

Puh. 040 120 4449

Varsinais-Suomen Aurinkovoima Oy
Tervarinne 10, 24280 SALO
myynti@varsinais-suomenaurinkovoima.fi

luotettava-kumppani-uusi-175x79
Vieritä ylös