Siirry sisältöön

AURINKOPANEELIT, INVERTTERIT JA LATAUSASEMAT

Varsinais-Suomeen ja Uudellemaalle

Aurinkopaneelit

IBC Solar on laadukkaiden aurinkopaneelien valmistaja Saksasta ja heidän kokemus alalta ulottuu aina 80-luvulle asti.
IBC Solar tarjoaakin erinomaisen laadun ja tästä takeena on pitkä 15 vuoden paneelitakuu ja 25 vuoden energiantuottotakuu.
Pitkä kokemus aurinkopaneelien valmistamisesta sekä paneelien tuottaminen suuriin aurinkovoimalaprojekteihin onkin erinomainen kivijalka ja vakuus kuluttajille ammattitaidosta, jota tämä yritys edustaa. Yrityksen pitkän historian ansiosta ei tarvitse arvailla, miten paneelit kestävät vuosien saatossa vaan siitä yrityksellä on käytännön kokemusta.

ibc-solar-200x175

Aleo Solar on huippulaadukkaiden aurinkopaneelien valmistaja Saksasta, jonka paneelien 25 vuoden tuote- ja energiantuottotakuu on markkinoiden parhaimmistoa.
Aleo lupaa myös jokaiseen myytävään paneeliin varaosatakuun 25 vuodeksi, jolloin paneelin mahdollinen korjaaminen edullisesti on mahdollista. Tuotteen runko on jykevää tekoa, mikä on suunniteltu kestämään. Tämä paneeli on todellinen premiumtuote.

aleo-200x69
favicon

Invertterit

Valikoimastamme löytyy kaikki markkinoiden suurimmat ja tunnetuimmat invertterivalmistajat. Jos haluat tietyn merkkisen invertterin niin tämä onnistuu varmasti.

Tässä muutama edustamamme merkki:

  • Fronius on tunnettu itävaltalainen valmistaja ja yksi eniten Suomeen asennettu invertteri.
  • SMA on saksalainen laadukas valmistaja, joka on myös hyvin yleinen Suomessa.
  • Sungrow on kiinalainen valmistaja, joka on tunnettu hyvästä laadusta. Se on yksi maailman suurimpia valmistajia ja lupaa invettereille 10 vuoden takuun.
fronius-225x79
sma-181x127
sungrow-250x56
favicon

Latausasemat

alk. 1380 eur

Myymme ja asennamme laadukkaita autonlatausasemia tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Ensto, ABB ja Garo. Suosimme asemia, joissa laatu korostuu, mutta hinta on kuitenkin kilpailukykyinen.

Latausasemiamme saa dynaamisella ohjauksella ja niitä voidaan yhdistää aurinkovoimalamme tuottoon, jolloin ylimääräinen energia voidaan ladata tuotannonohjausjärjestelmällä tehokkaasti omaan käyttöön. Latausasemissa on lyhyt takuu verrattuna aurinkopaneeleihin, joten suosittelemme valitsemaan laadukkaan ja tunnetun aseman.

Mikäli kiinnostuit latausasemasta niin lähetä meille sähköpostia tai soita niin kerromme lisää.

latausasema

Varsinais-Suomen Aurinkovoima Oy
Tervarinne 10, 24280 SALO
myynti@varsinais-suomenaurinkovoima.fi

luotettava-kumppani-uusi-175x79
Vieritä ylös